Forest'bar

Opgelet, we nemen geen reserveringen voor minder dan 15 personen op de middag.

Voor een reservering van minder dan 15 personen in de avond, bel alsjeblieft +32 496 87 67 12. 

Op 20 oktober heeft het Waals Parlement het decreet betreffende de verruimde toepassing van het Covid Safe Ticket (CST) op het Waals grondgebied goedgekeurd. Het gemeenschappelijk douanetarief is van toepassing met ingang van 1 november 2021.

Hoe ziet het CST eruit?

Het CST is een certificaat dat 3 vormen kan aannemen:

  • Een vaccinatieattest ten bewijze van een volledige vaccinatie (pas geldig vanaf de 14e dag na de 2e injectie of de 1e dag in het geval van het Johnson & Johnson vaccin in één enkele dosis).
  • Een certificaat van een negatieve PCR-test die binnen 48 uur is uitgevoerd, of een negatieve antigeentest (snelle test) die binnen 24 uur is uitgevoerd. De tests moeten worden uitgevoerd door een wettelijk bevoegd persoon.  
  • Een Covid herstelcertificaat dat niet ouder is dan 180 dagen.

Dit bar-restaurant in het hartje van het bos verwelkomt bezoekers met een seizoensgebonden kaart voor elk budget ! Het terras kijkt uit op een grote speeltuin zodat u de dieren kunt observeren en tegelijkertijd uw kinderen in de gaten.

kunt houden. En sommige avonden staat deze bevoorrechte plek open voor alle liefhebbers van lekker eten, muziek, bier, "natuurlijke" wijn, sfeer, ... Het is tevens de ideale plek voor de organisatie van evenementen: verjaardagen, bruiloften, familiefeesten, bedrijfsmaaltijden ... Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren !

Groepen +20 personen: kunt u contact opnemen met alice@forestia.be en u kunt het document hieronder downloaden.

OVERDAG OPEN VOOR BEZOEKERS VAN HET PARK

VAN 13-02-21 TOT 02-01-22

Alleen geopend voor bezoekers van het park voor Forest’pass-houders. Vanaf 11:30 u tijdens de weekenden, Belgische schoolvakanties en -feestdagen (Aangepaste openingstijd: vanaf 12:00u tot 16.30 uur van November tot Januari)

VAN 02-01 TOT 06-02-22.

Gesloten ! Alleen geopend voor groepen van min. 40 personen, na reservering. Alleen geopend tijdens de caranavalsweek, met aangepaste openingstijden van 12:00u tot 16:30 u.

AVOND VOOR IEDEREEN GEOPEND

VANAF 18:00 U (Keuken 21:30 uur) op de in het wit gemarkeerde datums.

Rood = volgeboekt.

NB: Deze tijden kunnen in de loop van het seizoen veranderen.

Agenda

JOB EN CUISINE!

Forest'bar — SAISON 2022-2023

JOOOOOB | Nous cherchons une quatrième perle en cuisine! Tu as de l'expérience en cuisine, tu rêves de bosser dans une équipe jeune et dynamique sans coupés, tu aimes les challenges et tu fuis la monotonie?  Super team Super cadre de travail Super ambiance Super projets Go Go Go, on attend ton CV sur job@forestia.be

DES BIERES UNIQUES !

Forest'bar — SAISON 2021-2022

Découvrez notre gamme de bières 'from Forestia with love' A déguster au Forest'bar ou à acheter à la pièce ou en pack au Forest'shop, avec ou sans le verre. Santé, les Forest’lovers!

Hele agenda

Evenementenorganisatie

Wilt u een evenement (galadiner, verjaardag, huwelijk, communie, dansavond, ...) in de Forest'bar organiseren? Dat kan! Vul een van onderstaande document in en stuur het door naar alice@forestia.be.