Forest'bar

Opgelet, we nemen geen reserveringen voor minder dan 15 personen op de middag.

Voor een reservering van minder dan 15 personen in de avond, bel alsjeblieft +32 496 87 67 12. 

Op 20 oktober heeft het Waals Parlement het decreet betreffende de verruimde toepassing van het Covid Safe Ticket (CST) op het Waals grondgebied goedgekeurd. Het gemeenschappelijk douanetarief is van toepassing met ingang van 1 november 2021.

Hoe ziet het CST eruit?

Het CST is een certificaat dat 3 vormen kan aannemen:

  • Een vaccinatieattest ten bewijze van een volledige vaccinatie (pas geldig vanaf de 14e dag na de 2e injectie of de 1e dag in het geval van het Johnson & Johnson vaccin in één enkele dosis).
  • Een certificaat van een negatieve PCR-test die binnen 48 uur is uitgevoerd, of een negatieve antigeentest (snelle test) die binnen 24 uur is uitgevoerd. De tests moeten worden uitgevoerd door een wettelijk bevoegd persoon.  
  • Een Covid herstelcertificaat dat niet ouder is dan 180 dagen.

Dit bar-restaurant in het hartje van het bos verwelkomt bezoekers met een seizoensgebonden kaart voor elk budget ! Het terras kijkt uit op een grote speeltuin zodat u de dieren kunt observeren en tegelijkertijd uw kinderen in de gaten.

kunt houden. En sommige avonden staat deze bevoorrechte plek open voor alle liefhebbers van lekker eten, muziek, bier, "natuurlijke" wijn, sfeer, ... Het is tevens de ideale plek voor de organisatie van evenementen: verjaardagen, bruiloften, familiefeesten, bedrijfsmaaltijden ... Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren !

Groepen +20 personen: kunt u contact opnemen met events@forestia.be en u kunt het document hieronder downloaden.

OVERDAG OPEN VOOR BEZOEKERS VAN HET PARK

Alleen geopend voor bezoekers van het park voor Forest’pass-houders.

Vanaf 11:30 u tijdens de weekenden, Belgische schoolvakanties en -feestdagen en vanaf 12:00 op woensdag (afhankelijk van het weer)

AVOND VOOR IEDEREEN GEOPEND

Vanaf 18:00 U (de keuken sluit om 21:30 uur) op de in het wit gemarkeerde datums.

Rood = volgeboekt.

NB: deze tijden kunnen in de loop van het seizoen veranderen.

Agenda

JOB CUISINIER

Forest'bar — SAISON 2023/2024

Nous cherchons un cuisinier et/ou commis de cuisine pour renforcer l'équipe du Forest'bar. Tu as de l'expérience, tu es sociable et disponible? Nous attendons ton CV avec impatience: job@forestia.be Les étudiants et les flexi, ça se passe ici: forestbar@forestia.be MERCI.

FOREST'BAR OUVERT TOUS LES JOURS !

Forest'bar — SAISON 2023

Le Forest'bar change d'horaire! Nous ouvrons désormais aux abonnés et aux visiteurs du parc tous les jours à midi. Et à tout le monde dès 18h00 uniquement sur réservation (0496 87 67 12) Grande terrasse et plaine de jeux, produits frais et de saison. Menus qui varient en journée et en soirée. Attention! Groupes +20 personnes, merci de contacter events@forestia.be

Hele agenda

Evenementenorganisatie

Wilt u een evenement (galadiner, verjaardag, huwelijk, communie, dansavond, ...) in de Forest'bar organiseren? Dat kan! Vul een van onderstaande document in en stuur het door naar alice@forestia.be.